Osztályfestés

2010.10.30. 11:22

Igen, elkészült:D Peti betartotta a kampányígéretét, szóval az osztályterem csodaszép új színben pompázik. Nem éppen narancssárga, hanem kb olyan, mint ez a betűszín:D

Na de meg is szenvedtünk érte... Empirikus úton bebizonyítottuk, hogy a tescos narancssárga színezőpasztából nem lesz narancssárga festék, hanem egy olyan rózsaszín, ami még Lindának se tetszett (:O). Attila meg Linda kiszaladtak a boltba még több festékért (mert úgyis osztálypénzből ment;D), amiből aztán egy mérsékelten gusztustalan tojáshéjszínt hoztunk ki. A dolog megmentője Peti anyukája volt, aki hozott egy csomó sárga pasztát, és megmentett minket a rózsaszín osztályteremtől. Az egészből az volt a tanulság, h ezt az osztálytermet most utoljára festettük át.

Köszi mindenkinek, aki segített (feírtuk a neveteket a szekrény mögötti falrészre). Peti anyukájának a sok segítséget külön köszi, és Lindának  a szendvicseket (annak ellenére, h Kriszti megpróbálta meggyilkolni őt... na mindegy, ez egy vicces történet:D).

 De amúgy facebookon elolvashattok mindent a nagy eseményről, képek is vannak fenn hála Zsófinak, meg szünet után majd úgyis meglátjátok:D Kritikát nem fogadunk el.

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegybe.blog.hu/api/trackback/id/tr302409418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása